Koliko vam je pomogao ovaj tekst?
(14 - broj ocena)

Čitajte

Kako odrediti pravu veličinu grudnjaka?

Da li ste znali da 70% žena nosi pogrešnu veličinu grudnjaka?!! Mi smo se u našem dugogodišnjem iskustvu sretali sa mnogim “receptima” za određivanje veličine.

Oni se uglavnom sastoje od merenja obima preko i ispod grudi, pa bi u zavisnosti od kombinacije ove dve mere, na tabeli trebalo da pronađete svoj broj!

Medjutim… praksa je pokazala da u više od 80% slučajeva ova veličina nije potpuno adekvatna. Zašto? Zato što će se recimo izmereni obim preko grudi razlikovati ako ga merite bez grudnjaka i istu meru uzmete kada recimo opuštene grudi podignete na prirodnu visinu što je nemoguce uraditi ako već nemate na sebi grudnjak. Dubina korpe će zavisiti i od oblika grudi, jer je praksa pokazala da grudima koje su široke u korenu odgovara dublja korpa, itd... Uostalom, ponekad postoje odstupanja u veličinama među različitim proizvođačima.
 

Jedina mera koju možete uzeti i koja će biti bez greške je obim ispod grudi, i to svaka žena lako sebi može odrediti, ali to nije dovoljno zar ne? Odredili smo obim ali ne i dubinu korpe. Važno je znati da što je obim veći u okviru iste korpe i korpa će biti dublja. Npr. grudnjak veličine 75B biće manji i u korpi i u obimu od 80B, a ovaj opet manji od 85B… To važi za sve ostale korpice.
 

Postoji još nekoliko bitnih momenata pri određivanju veličine. Na primer, važno je znati kog je tipa grudnjak koji kupujemo.
 

Zato smatramo da je nemoguće odrediti preciznu veličinu bez probe, i srdačno Vas pozivamo u Triumph Stores gde će naši asistenti sa zadovoljstvom da Vam pomognu i odrede Vašu pravu veličinu! Triumph misli na sve, tako da su u ponudi obimi od 70 do 110 i korpe od A do G! Ovo se odnosi i na grudnjake i na kupaće kostime! Odvojite malo vremena za sebe i posetite nas. Pronađite svoju veličinu, i isprobajte najrazličitije krojeve grudnjaka da biste se upoznali sa svojim telom i modelima koji odgovaraju baš Vašoj silueti!

Komentari 

#6 love2petra2 2014-06-22 20:49
kako odrediti tj znati veličinu grudi npr. ono petice, četvorke...
Citiraj
#5 Jovana 2013-05-30 13:04
Ako mi je obim ispod grudi 70cm a obim preko grudi 115cm koji je to broj?
Prema dosadasnjem iskustvu sa brusevima, najvise mi odgovara 70F brushalter ali neki modeli da neki ne.
Da naglasim da nemam silikone, jednostavno sam tako gradjena da su mi velike grudi a da ne vise
Mere su mi uzimali krojaci i radnice u prodavnicama rublja, dakle mere su tacne
Citiraj
#4 BILJANA 2012-07-31 08:11
recite mi da li imate jako velike grudnjake (obim grudi sa obucenim grudnjakom je oko 140cm), poydrav,
Citiraj
#3 BILJANA 2012-07-31 08:09
da li imate grudnjake za vrllllllllllo velike grudi. obim grugi(preko obucenog grudnjaka je 140cm)...Pomozite
Citiraj
#2 kjara 2012-06-23 10:06
Da li se obim preko grudi meri sa obučenim brusalterom ili bez njega?
Citiraj
#1 Mara 2012-02-21 15:30
Mislila sam da nosim 80C, ali su mi Vaše prodavačice ustanovile da ipak nosim 85E!!! Ovo je najudobniji grudnjak koji sam ikada imala...
Citiraj

Dodaj komentar


Security code
Refresh

Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.